139 kvalitetsleiligheter samlet rundt en innbydende felles hage. Her bor du midt i Sandnes sentrum – perfekt for deg som elsker bylivet.
Møllekvartalet – bylivets gleder
Prosjektet
Leilighetene
Kjøp
Bo i Sandnes sentrum
Møllekvartalet ligger i Sandnes sentrum i skjæringspunktet mellom Jærveien og St. Olavs gate. Dette er stedet å bo for deg som liker å være en del av sentrumslivet. Kvartalet består til nå av Møllegård 1, Mølletårnet og Møllegård 2. Her finner du kvalitetsleiligheter fra 53 til 184 kvm. Vi kan også friste med felles hage, gjestehybel og takterrasse - perfekt når du trenger litt ekstra plass.

Byggingen av Mølletårnet og Møllegård 1 er godt i gang!
I Møllegård 1 blir det innflytting allerede i desember 2021, og i Mølletårnet i første kvartal 2022.
Midt i sentrum
Er du på utkikk etter moderne kontorlokaler eller en sentral beliggenhet for handel? I Mølletårnet blir det næring fra 1. til 4. etasje med om lag 2000 kvm førsteklasses kontorlokaler.
Næringslokaler
Aktuelt fra Møllekvartalet
  Registrer deg her for å få oppdatert informasjon om Møllekvartalet. Meglerne tar kontakt så snart som mulig.
  Meld din interesse
  Kontakt våre meglere!
  Espen Eide
  Joachim Helmich Sollesnes
  Utbygger:
  Denne siden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Kikk her for å lese vår cookie policy.

  Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og utendørsareal. Det kan inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta endringer. Endringene skal ikke ha innvirkning på satt standard. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.