Prosjektet
Leilighetene
Velg bolig
Bo i Sandnes sentrum
Bo i Sandnes
Leilighetene
Velg bolig
Prosjektet
Vil du på visning?
Registrer deg her for å komme på visning. Megler tar kontakt med deg for å avtale et tidspunkt som passer.
Fantastisk kontorutsikt fra byens nye signalbygg
Møllekvartalet har en sentral beliggenhet som en forlengelse av Langgata – hovedgata i Sandnes. Mølletårnet markerer begynnelsen på kvartalet og blir byens nye signalbygg. I Mølletårnet blir det næring fra 1. til 4. etasje med om lag 2000 kvm førsteklasses kontorlokaler. Opplev storbyfølelsen med god utsikt samt sentrums fordeler med nærhet til alt byen har å by på.

I Møllegårdene blir det næringsarealer på bakkeplan. I alt dreier det som om rundt 3000 kvm tilgjengelige lokaler. De er perfekte for butikker, kafeer og restauranter som ønsker å bli en del av sentrum.

Interessert i næringslokaler i Møllekvartalet?
Ta kontakt med våre næringsmeglere:

Tore H. Idland
tore@arealeiendom.no
922 77 888

Håkon Langseth
hakon@arealeiendom.no
922 88 114
Møllekvartalet er et prosjekt som tilbyr en unik form for urbanitet. Her skal vi bygge 139 kvalitetsleiligheter samlet rundt en felles hage. Vi skaper et gårdsrom fra gammel europeisk tradisjon, men tolket på en ny og moderne måte.

Gatene rundt blir rustet opp, og vi får et signalbygg i enden av kvartalet. Det bygges en innbydende hage – en solrik og tilgjengelig plass hevet over gateplan. Deling og sosialt fellesskap preger grunnidéen til Møllekvartalet. Her er det en rekke tilbud som alle beboerne i prosjektet deler på.

Byleiligheter med grønne fellesarealer

Møllekvartalet er et prosjekt som tilbyr en unik form for urbanitet. Her skal vi bygge 139 kvalitetsleiligheter samlet rundt en felles hage. Vi skaper et gårdsrom fra gammel europeisk tradisjon, men tolket på en ny og moderne måte.

Gatene rundt blir rustet opp, og vi får et signalbygg i enden av kvartalet. Det bygges en innbydende hage – en solrik og tilgjengelig plass hevet over gateplan. Deling og sosialt fellesskap preger grunnideen til Møllekvartalet. Her er det en rekke tilbud som alle beboerne i prosjektet deler på.
Byleiligheter med grønne fellesarealer
Hagen blir et grønt uterom. Vi har lagt stor vekt på de gode møteplassene for naboer, og vi har brukt arkitekturen for å skape en god ramme rundt denne deilige oasen. Det kommer benker, pergola og lekeplasser. For noen av beboerne blir dette som en del av deres private hage eller terrasse.

Møllehagen tilbyr ulike soner for å oppholde seg utendørs. Dessuten blir det et offentlig «gulv» på gateplan med plass til kaféer, dagligvarebutikker og andre servicetilbud.
Møllehagen
I femte etasje i Mølletårnet er det også en stor, felles takterrasse for alle beboere i Møllekvartalet. Her er det fantastisk utsikt og fine solforhold. Dette er stedet for 17. mai-frokoster, sommermiddager og flotte solnedganger. Plantekasser og grønne soner skaper en lun og god stemning.
Takterrassen
Møllekvartalet har alt. Og litt til. Alle beboere har tilgang til Ekstrastuen – et møte- og selskapslokale i femte etasje i Mølletårnet. Tenk hvor bra det kan bli å invitere foreningen hit, kanskje arrangere vinsmaking eller et middagsselskap? Eller så går det an å ganske enkelt bruke Ekstrastuen til å treffe naboer for en hyggelig prat.
Ekstrastuen
Gjesterommet er ideelt når du får overnattingsbesøk langveisfra. Rommet ligger i femte etasje i Mølletårnet i forbindelse med Ekstrastuen og takterrassen. Gjesterommet er et romslig soverom som har eget bad med dusj. Husk bare å booke rommet i tide.
Gjesterommet
Oppvarming skjer med fjernvarme fra Lyse. Det er vannbåren gulvvarme i bad og konvektor i stue/kjøkken.
Alle byggene i Møllekvartalet har heis – helt fra parkeringsanlegget i underetasjen.
Plasser i det lukkede parkeringsanlegget i underetasjen kan kjøpes.
Fjernvarme
Heis
Parkering
Felles kvaliteter i Møllekvartalet:
Gjennom Smartly er det mulig for den enkelte beboer å få montert elbillader.
I kjelleren er det også felles sykkelparkering for beboerne i Møllekvartalet.
I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, er det sportsbod i underetasjen.
Elbillading
Sykkelparkering
To boder