fbpx

To gode naboer i Møllekvartalet

De sikter alltid høyt i EM, VM og OL. Nå sikter Jakob og Henrik Ingebrigtsen seg også inn på det gode sentrumsliv i hver sin leilighet i Høyhuset i Møllekvartalet i Sandnes.

– Jeg og kona har fulgt med på Møllekvartalet siden før leilighetene kom for salg. Vi har fått sette vårt preg på leiligheten, blant annet med et ekstra soverom. Det blir fantastisk å flytte inn her. Vi gleder oss en hel haug, sier eldstemann av løperbrødrene. Henrik står sammen med lillebror Jakob på takterrassen tvers over gata for Møllekvartalet og peker ned på tomta der grunnarbeidet er godt i gang. De er som gutter flest, gravemaskiner i aksjon er og blir spennende.

Kaffebesøk med boxer og slippers

Henrik skal inn i Møllekvartalet sammen med kona og to små jenter. Jakob og samboeren har valgt seg leilighet noen etasjer over Henrik.

– Å få Jakob i samme bygg, blir helt perfekt. Trenger jeg en pause fra familielivet, så blir det bare å ta heisen opp og slenge meg nedpå og drikke kaffe med lillebror. Trenger jo ikke ha på meg mer enn boxer og slippers, ler Henrik.

– Døra skal stå åpen og kaffen skal stå klar. Jeg skal til og med ha en playstation-kontroll til deg, flirer Jakob, som sammen med samboeren har justert planløsningen for å få en egen TV-stue.

– Det blir utvilsomt bra med et eget rom til gaming og Netflix!

Suverene Sandnes

Brødrene Ingebrigtsen har over 200 reisedøgn i året og hele verden som lekegrind. Likevel er det bare et sted på jord som er aktuelt i valg av sted å bo: Sandnes.

– Sandnes er utrolig bra på mange måter. Vi går mye på kino når vi er vi er ute og reiser, men sal 1 på Sandnes kino er rett og slett best. Med Hekkan Burger og Kebaben i nærheten blir det genialt å bo i Møllekvartalet, sier Jakob. Også Henrik er full av lovord om hjembyen.

– Det er alltid godt å komme hjem til Sandnes. Byen er passe stor og har alt. I Møllekvartalet får vi massevis av gode spisesteder og Langgata like ved. Livet her blir bare enda bedre i fremtiden når Sandnes får flere leiligheter og folk som bruker sentrum. Suveren by, slår Henrik fast.

Trening i trapper og Sandvedparken

De to vitser i kjent Ingebrigtsen-stil om at det blir konkurranser i trappeløp når de flytter inn rundt juletider 2021. Begge blir en smule mer seriøse når de snakker om alt arbeidet som må til for å nå målet om nye medaljer, og da lovprises Sandvedparken som ligger et minutt unna Møllekvartalet.

– I de periodene vi er hjemme, trener vi i Sandvedparken hver uke. En god grunn til å flytte til Møllekvartalet, spør du meg. Den store lekeplassen i parken er blitt vanvittig bra, ungene liker seg veldig godt der. De får også lekeplass i fellesområdene til Møllekvartalet. Praktisk når pappa skal til onkel for å drikke enda mer kaffe, smiler Henrik.

Toppen skal til Gjert og mamma!

Henrik og Jakob har fått med seg at toppleiligheten i Møllekvartalet er ledig, men det er ikke sikkert det varer så lenge.

– Vi leste i Dagens Næringsliv at Gjert tjener mer enn oss. Mamma og han kan ikke bo i enebolig resten av livet, så vi tenker at de tar toppleiligheten. Da mangler vi bare Filip, men han kan jo bo i gjesteleiligheten i Møllekvartalet når han lengter for mye etter Kebaben, Sandnes kino og kaffe med gutta, smiler Jakob.

Se ledige leiligheter i Møllekvartalet her.