fbpx

Vi er opptatt av at du som bruker av vår nettside, forstår hvordan vi håndterer de data som vi samler inn om deg. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dataene til.

Personvern

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysinger, som for eksempel innsamling, registering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven.

SV Betong AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter, og personopplysninger vi samler inn og bearbeider for det formål som fremgår nedenfor. Det at SV Betong AS er behandlingsansvarlig innebærer primært at det er SV Betong AS som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

Dersom SV Betong AS velger et annet selskap som får ansvaret for å behandle personopplysninger, altså data om deg, så kaller vi det en databehandler. I de tilfeller vi benytter databehandlere skal vi sørge for at vi har inngått databehandleravtaler som regulerer hvordan databehandleren kan behandle data som blir tilgjengeliggjort. Standard for dette er at avtalen med databehandleren kun får behandle personopplysninger på SV Betong AS’ vegne og til klart og tydelige definerte formål, slik forskriften om behandling av personopplysninger krever.

HVORDAN SAMLER VI INN OPPLYSNINGER OM DEG

Det meste vi har av data om deg er data som genereres når du bruker noen av tjenestene våre. Eksempler på dette kan være; sidevisninger og informasjon om din enhet (pc, mobil, nettbrett).

1: Opplysninger du selv deler med oss
Når du bruker et skjema, vil du oppgi en del data som blir lagret hos oss. Disse opplysningene lagres i våre databaser, dette fordi vi skal kunne respondere på din kontaktforespørsel.

2: Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene
Når du bruker tjenestene våre, vil vi registrere informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Dette gjør vi fordi vi da har mulighet til å forbedre brukeropplevelsen, tjenesteinnholdet, forbygge svindel og tilpasse innhold og annonser til ditt bruks- og interessemønster

3: Informasjon fra andre kilder
Vi mottar informasjon fra andre kilder, for eksempel annonsenettverk, kunder, målverktøy eller andre tredjeparter, som skal hjelpe oss eller dem til å forstå brukermønster, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr til å bli mer tilpasset ditt behov og interesser.

HVORDAN BRUKER VI OPPLYSNINGENE VI HAR SAMLET OM DET DEG?

Alle personopplysninger vi har samlet har vi samlet for å forstå og forbedre tjenestene og produktene våre, slik at du skal få den beste brukeropplevelsen på våre nettsteder.

SV Betong AS jobber kontinuerlig med å gi deg som bruker en best mulig opplevelse av våre tjenester som enhver tid er tilgjengelig. For å kunne gjøre det så bruker vi blant annet personopplysninger vi har samlet inn.

1: Til å gjennomføre avtalen med deg og få tjenestene til å fungere best mulig
SV Betong AS behandler personopplysninger og andre former for data for å levere tjenestene som er avtalt med deg. Vi bruker også data for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg gjennom automatisk pålogging, tilpassing av innholdsvisningen til din skjerm og raskest mulig lasting av sidene.

2: Til statistikk og å forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettstedene våre.

3: Til å personalisere tjenester – tjenester spesielt tilpasset deg
Vi ønsker å gi deg muligheten til å få skreddersydd innhold og tilpasninger. Dette gjør vi ved å bruke data om din brukeratferd, dine preferanser eller annen tilgjengelig informasjon. Dette kan fortelle oss noe om dine behov og ønsker, slik at vi for eksempel kan fjerne saker du allerede har lest fra forsiden eller oversikter over anbefalte artikler, og vi kan gi deg anbefalinger om innhold eller tjenester basert på det du har lest eller kjøpt. Vi gir også anbefalinger basert på hva andre brukere med lignende bruksmønster som deg har lest.

INFORMASJON OM MARKEDSFØRING I E-POST OG SMS

Hvis du har et aktivt kundeforhold til SV Betong AS, vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven, med mindre du har bedt oss om noe annet. Har du ikke et aktivt kundeforhold til oss, vil vi bare sende slik markedsføring om du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

HVORDAN BLIR DISSE OPPLYSNINGENE DELT?

SV Betong vil dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser, herunder pålegg i lov eller vedtak fra offentlig myndighet.

SV Betong vil videre dele personopplysningene med tredjeparter engasjert for å kunne levere tjenester du har bestilt eller samtykket til å motta i tråd med formålene ovenfor, eksempelvis organisasjoner som er våre tjenesteleverandører eller samarbeidspartnere, og som er involvert i eiendomsutvikling, prosjektsalg og annen markedsføring, databehandling, vedlikehold, gjennomgang og utvikling av våre prosjektsider, forretningssystemer og prosedyrer, inkludert testing eller oppgradering av våre datasystemer eller som på annen måte forenkler våre tjenester. Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

SV Betong inngår Databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som det er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvis vi skulle utlevere personopplysninger til organisasjoner som utfører tjenester på vegne av oss, vil vi kreve at tjenesteleverandørene bare bruker slike personopplysninger med det formål å yte slike tjenester til oss og vi vil innhente de garantier som anses påkrevd for beskyttelse av dine personopplysninger det formål.

Alle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er forpliktet til å følge våre standarder for behandling av personopplysninger eller tilsvarende standarder, samt forpliktelser som følger av den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning. Dersom det er pålagt ved lov eller det er mistanke om at det er begått lovbrudd i forbindelse med bruk av vår tjeneste, vil personopplysninger vi har lagret om deg kunne utleveres til offentlige myndigheter.

RETTING OG SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Det er viktig at opplysninger vi har samlet om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker opplysningene skal slettes.

Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har, for eksempel i henhold til regnskapslovgivningen.

VÅRE ANALYSE- OG TREDJEPARTSVERKTØY

SV Betong AS benytter analyseverktøy for å samle inn informasjon om hvordan våre tjenester blir brukt. Vi benytter Google Analytics, hvor vi blant annet måler antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge et besøk varer og lignende.

Statistikk om brukere og trafikk blir som oftest brukt og anvendt i aggregert form, slik at ikke statistikken inneholder noen for informasjon som kan knyttes direkte til deg som en identifisert person

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere personvernerklæringen for SV Betong AS sine tjenester, for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet. Når vi oppdaterer personvernerklæringen, vil den nye erklæringen bli publisert på nettstedet 14 dager før endringene iverksettes. Vi vil informere om endringene i de tjenestene som berøres.

KONTAKTINFORMASJON

Dersom du har spørsmål om Personvernerklæringen, kan du kontakte oss på:

E- post: post@mollekvartalet.no


Cookies/informasjonskapsler:

mollekvartalet.no benytter cookies (informasjonskapsler), og ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din. Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i minnet til nettleseren du benytter, og gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du derfor selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Vi lagrer aldri informasjon om deg personlig.

Denne nettsiden benytter følgende cookies:

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å analysere hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi bruker denne informasjonen til å f.eks. lage rapporter om trafikktall, hvor besøkende kommer fra og lignende. Informasjonen er helt anonym.

DoubleClick

Vi benytter DoubleClick fra Google til å registrere hvem som har besøkt nettsiden slik at vi ikke lengre trenger å vise deg samme annonse flere ganger.

Facebook Custom Audience og Facebook Connect

Vi bennytter cookies fra Facebook for å registrere hvem som har besøkt nettsiden for å bedre kunne målrette annonser og unngå å vise samme person samme annonse flere ganger.


Forbehold:

Alle illustrasjoner, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og utsikt, og er ikke bindende for utformingen av den endelige bebyggelsen. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta mindre endringer. Dersom det er avvik mellom endelig leveranse­beskrivelse og tegninger i prospektet/websiden er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder. Det tas forbehold om trykkfeil og myndighetenes endringer av gjeldende regler og forskrifter.