fbpx

Velkommen inn

Når man lever et byliv fullt av impulser, er det godt å komme til et lyst og luftig hjem for å senke pulsen.

I Møllekvartalet blir det 139 leiligheter, midt i sentrum med nærhet til alt. Sentral beliggenhet i krysset mellom Jærveien og St. Olavs gate. Møllekvartalet vil by på gode uteplasser, atriumsløsning med grønne lunger og mye mer. Dette er et etablert boligområde og det blir et stort grøntområde som gir kvartalet et parkmessig preg.

Arkitekturen er preget av et gårdsrom fra gammel europeisk tradisjon – tolket på en ny måte. Dette gårdsrommet blir en solrik uteplass for alle som bor her. En grønn og bilfri lunge som blir en god møteplass for naboer. Arkitekturen skaper rammene for prosjektet, og her blir det benker, pergola, lekeplasser og din egen private hage eller balkong. På gateplan blir det plass til kaféer, dagligvare og andre servicetilbud.

Det foregår mye spennende i Sandnes. Området er i ferd med å gjennomgå en transformasjon fra kvartalet og til havnen. Prosjektet Møllekvartalet ligger i et område som opplever en spennende utvikling. Med rot i en gammel bystruktur som er i ferd med å gis nytt liv.

Med kort vei til Ruten i Sandnes, faktisk bare syv minutters gange, har du et veldig godt utgangspunkt for kollektiv transport. Med tog, buss og ikke minst sykkel.

Byens beste utsikt

Mølletårnet byr på spektakulære leililigheter med byens beste utsikt. Her kan du leve et innholdsrikt byliv fullt av impulser. Den ultimate urbane livsstilen med spektakulære leiligheter.

I Møllekvartalet kan du bo i en landemerkebygning med uslåelig beliggenhet i hjertet av byen. Mølletårnet blir den høyeste bygningen i Sandnes med 16 etasjer. Det markerer starten på Langgata og får byens tøffeste toppleilighet. Ta heisen rett opp i stuen og få 360 graders utsikt og takterrasse rundt hele leiligheten.

Øverst i høyhuset kan du se fra Preikestolen til flatjæren og jærstrendene. I hele prosjektet er det leiligheter av ulik størrelser og karakter.

Felles for alle leilighetene er utsikt, sol og luft fra to sider. Mange av leiligheter har også god innglasset balkong som kan brukes som en hagestue. Det samme gjelder for leilighetene i Møllegården. I Møllegården er det balkonger mot sydvest og leilighetene varierer i ulike størrelser.

Sosialt og praktisk

Det er få ting som er så behagelig som å ta den korte veien ned til kafeen på hjørnet for å treffe venner eller kjøpe med noen bakervarer til frokosten. I Møllekvartalet blir det ulike typer butikker og serveringssteder på gateplan i Mølletårnet og Møllegård 1 og 2.

Nyt bylivets gleder

Det tar bare to minutter å komme fra leiligheten din til Langgata. Så selv om Møllekvartalet ligger like ved Sandvedparken, er det ikke langt til mer urbane og livlige opplevelser og de gledene bylivet har å by på. Men hvorfor velge? Nyt naturen og byen!

Lev fritt

Utstillinger som pirrer nysgjerrigheten – eller vekker harme. Shopping – nødvendige innkjøp eller bare kjekt å ha. Lange frokoster eller lange middager – alltid noe som frister i byen.