fbpx

Velkommen hjem

Møllekvartalet vil by på 139 leiligheter, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. Her er kort vei til alt du trenger.

Møllekvartalet er Sandnes kanskje mest spennende boligprosjekt. Sentral beliggenhet i krysset mellom Jærveien og St. Olavs gate danner den starten på selve kvartalet, som totalt vil få 139 leiligheter og næring. Her blir det gode uteplasser, atriumsløsning med grønne lunger og mange muligheter. Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg.

Først og fremst er det viktig å zoome litt ut. Hvor er vi. Stedet. Møllekvartalet ligger i forlengelsen av Langgata i Sandnes. Prosjektet dekker halvparten av et kvartal som er selve innfartsåren til Sandnes og sentrum. Området er i ferd med å gjennomgå en transformasjon fra kvartalet og til havnen. Selve prosjektet Møllekvartalet ligger opp mot spennende nye områder som for eksempel Rådhusmarka. Her er det rot i gammel bystruktur og armer inn i de nye områdene som er i ferd med å etablere seg i Sandnes. Det er et ekstremt godt utgangspunkt for kollektiv transport. Jærbanen, bussvei, sykkel og ikke minst bil.

Møllekvartalet ligger midt i byen og tilbyr et prosjekt med en helt annen form for urbanitet. Vi skaper et gårdsrom fra gammel europeisk tradisjon, men tolket på en litt ny måte. Gatene rundt blir rustet opp og vi får et signalbygg i enden av kvartalet. Det bygges en innbydende hage – en solrik og tilgjengelig plass hevet over gateplan. Denne hekter seg sammen med uteområdet i det etablerte naboprosjektet Nygårdstunet. Det blir et grønt uterom med trær, fugler, sommerfugler. Trygt for barn og bilfritt. Vi har lagt stor vekt på de gode møteplassene for naboer og vi har brukt arkitekturen for å skape disse rammebetingelsene for prosjektet. I hagen blir det benker, pergola, lekeplasser og din egen private hage eller balkong. Det blir varierte og ulike steder å oppholde seg utendørs. Det blir også et offentlig ”gulv” på gateplan med plass til café, dagligvare og andre servicetilbud.

Bo i det blå

Oppdag den ultimate urbane livsstilen med spektakulære leiligheter. Bo i en landemerkebygning med en uslåelig beliggenhet midt i hjertet av Sandnes.

Det mest iøyenfallende for prosjektet er et av få høybygg som er planlagt i byen. Høyhuset blir Sandnes høyeste bygg med sine 16 etasjer. Det markerer starten på Langgate og får byens «feteste» toppleilighet. Her tar du heisen rett opp i stuen og har både 360 graders utsikt og takterrasse som går rundt hele leiligheten. Herfra ser du fra Prekestolen til flatjæren og jærstrendene. I hele prosjektet er det leiligheter av ulike størrelser og karakter. Her kan du flytte inn alene eller med familien din. Her kan du bo uansett behov. Og med næring på gateplan, samt i de fem første etasjene i høyhuset får du ikke lange veien til ulike, spennende servicetilbud.

Tårnet strekker seg opp mot skyene. Det er tilpasset hjørnet det står i og myket opp med runde hjørner der det står og «vinker» til ikoniske Flat Iron Building i New York. Her får alle leiligheter utsikt, sol og luft fra to sider. Samtlige har god balkong/hagestue. Det samme gjelder for leilighetene Bygårdene. Her er det balkong mot sydvest og leilighetene varierer fra små effektive til store innholdsrike.

Mølle Parkering

Om parkering i Møllekvartalet

I Møllekvartalet kan du velge om du ønsker å kjøpe eller leie parkeringsplass, og dersom du ikke har behov for parkeringsplass trenger du ikke betale for den. Kjøp av parkeringsplass ligger som standard inkludert i leilighetspris. Dersom du ønsker et av de andre alternativene reduseres kjøpeprisen. Har du behov for flere parkeringsplasser kan du velge dette også, men det er begrenset mengde så her må du være rask. Snakk med eiendomsmegler for avklaring. Parkeringsplassene i Møllekvartalet eies og disponeres av selskapet Mølle Parkering AS.

Kjøpe ekstra parkeringsplass

Det er mulighet for kjøp av ekstra parkeringsplass i Møllekvartalet. Tilbudet er begrenset for tilleggsplass, konferer megler dersom det er aktuelt med kjøp av tilleggsplass. Pris per parkeringsplass er kr 400.000,–

Leie parkering

For de kjøpere som ønsker å enten disponere en ekstra parkeringsplass eller som ønsker å leie en parkeringsplass fremfor å kjøpe den er dette mulig i Møllekvartalet. Parkeringsplassene leies ut med kontrakter over 10 år og hele leiebeløpet betales på forskudd. Prisen for å leie parkeringsplass fast i 10 år er kr 200.000 inkl.mva.*

Tilrettelagt for El-bil

Parkeringsanlegget er tilrettelagt for lading av El-bil. Det betyr at du trygt og enkelt kan sette bilen din fra deg etter bruk og koble til lader. Anlegget som lader fordeler kapasiteten til de som trenger opplading og du betaler kun for ditt eget forbruk.

Velg ingen parkering

Dersom du ikke har behov for parkeringsplass reduseres leilighetsprisen med kr 300.000,–

* Årlig leiepris vil bli indeksregulert. Velger du leie i 10 år vil prisen stå fast gjennom kontraktsperioden.

parkering