fbpx

Møllekvartalet – midt i sentrum

Møllekvartalet ligger midt i Sandnes sentrum. Dette er et prosjekt som tilbyr en unik form for urbanitet. Her skal vi bygge 139 kvalitetsleiligheter samlet rundt en felles hage.

Vi skaper et gårdsrom fra gammel europeisk tradisjon, men tolket på en ny og moderne måte. Gatene rundt blir rustet opp, og vi får et signalbygg i enden av kvartalet. Det bygges en innbydende hage – en solrik og tilgjengelig plass hevet over gateplan.

Deling og sosialt fellesskap preger grunnideen til Møllekvartalet. Her er det en rekke tilbud som alle beboerne i prosjektet deler på.

Møllehagen

Hagen blir et grønt uterom. Vi har lagt stor vekt på de gode møteplassene for naboer, og vi har brukt arkitekturen for å skape en god ramme rundt denne deilige oasen. Det kommer benker, pergola, lekeplasser. For noen beboere blir dette som en del deres egen private hage eller terrasse.

Møllehagen tilbyr ulike soner for å oppholde seg utendørs. Dessuten blir det et offentlig «gulv» på gateplan med plass til kafeer, dagligvarebutikker og andre servicetilbud.

Mølletrappene

Det er anlagt en bred og arkitektonisk trapp som leder fra gateplan og inn i Møllehagen. Her blir det lett å sette seg ned for å drikke en kaffe eller spise en croissant – som du kanskje kjøpte i en av butikkene i Møllekvartalet?

Ekstrastuen

Møllekvartalet har alt. Og litt til. Alle beboere har tilgang til Ekstrastuen – et møte- og selskapslokale i femte etasje i Mølletårnet. Tenk hvor bra det kan bli å invitere foreningen hit. Kanskje arrangere vinsmaking her eller middagsselskap. Eller så går det an å ganske enkelt bruke Ekstrastuen til å treffe naboer til en hyggelig prat.

Takterrassen

I femte etasje i Mølletårnet er det også en stor, felles takterrasse. Her er det fantastisk utsikt og fine solforhold. Dette er stedet for 17. mai-frokoster, sommermiddager og flotte solnedganger. Plantekasser og grønne soner skaper en lun og god stemning.

Gjesterommet

Gjesterommet er ideelt når du får overnattingsbesøk langveisfra. Rommet ligger i femte etasje i Mølletårnet i forbindelse med Ekstrastuen og takterrassen.

Gjesterommet er et romslig soverom med eget et bad med dusj. Husk bare å booke rommet i tide.

Felles kvaliteter i Møllekvartalet

Fjernvarme

Oppvarming i Møllekvartalet skjer med fjernvarme fra Lyse. Det er vannbåren gulvvarme i bad og konvektor i stue/kjøkken.

Heis

Alle byggene i Møllekvartalet har heis – helt fra parkeringsanlegget i underetasjen.

Parkering

Plasser i det lukkede parkeringsanlegget i underetasjen kan kjøpes.

Elbillading

Gjennom Smartly er det mulig for den enkelte beboer å få montert elbillader.

Sykkelparkering

I kjelleren er det også felles sykkelparkering for beboerne i Møllekvartalet.

To boder

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, er det sportsbod i underetasjen.

Meld din interesse

    Ved å sende inn skjemaet melder du deg som interessent av boligene i Møllekvartalet, og samtykker til at din kontaktinformasjon blir overført til våre meglere i EIE Stavanger. Meglerne tar kontakt så snart som mulig.