fbpx

Velkommen hjem

Møllekvartalet vil by på 139 leiligheter, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. Her er kort vei til alt du trenger.

Møllekvartalet er Sandnes kanskje mest spennende boligprosjekt. Sentral beliggenhet i krysset mellom Jærveien og St. Olavs gate danner den starten på selve kvartalet, som totalt vil få 139 leiligheter og næring. Her blir det gode uteplasser, atriumsløsning med grønne lunger og mange muligheter. Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg.

Først og fremst er det viktig å zoome litt ut. Hvor er vi. Stedet. Møllekvartalet ligger i forlengelsen av Langgata i Sandnes. Prosjektet dekker halvparten av et kvartal som er selve innfartsåren til Sandnes og sentrum. Området er i ferd med å gjennomgå en transformasjon fra kvartalet og til havnen. Selve prosjektet Møllekvartalet ligger opp mot spennende nye områder som for eksempel Rådhusmarka. Her er det rot i gammel bystruktur og armer inn i de nye områdene som er i ferd med å etablere seg i Sandnes. Det er et ekstremt godt utgangspunkt for kollektiv transport. Jærbanen, bussvei, sykkel og ikke minst bil.

Møllekvartalet ligger midt i byen og tilbyr et prosjekt med en helt annen form for urbanitet. Vi skaper et gårdsrom fra gammel europeisk tradisjon, men tolket på en litt ny måte. Gatene rundt blir rustet opp og vi får et signalbygg i enden av kvartalet. Det bygges en innbydende hage – en solrik og tilgjengelig plass hevet over gateplan. Denne hekter seg sammen med uteområdet i det etablerte naboprosjektet Nygårdstunet. Det blir et grønt uterom med trær, fugler, sommerfugler. Trygt for barn og bilfritt. Vi har lagt stor vekt på de gode møteplassene for naboer og vi har brukt arkitekturen for å skape disse rammebetingelsene for prosjektet. I hagen blir det benker, pergola, lekeplasser og din egen private hage eller balkong. Det blir varierte og ulike steder å oppholde seg utendørs. Det blir også et offentlig ”gulv” på gateplan med plass til café, dagligvare og andre servicetilbud.

 

Bo i det blå

Oppdag den ultimate urbane livsstilen med spektakulære leiligheter. Bo i en landemerkebygning med en uslåelig beliggenhet midt i hjertet av Sandnes.

Det mest iøyenfallende for prosjektet er et av få høybygg som er planlagt i byen. Høyhuset blir Sandnes høyeste bygg med sine 16 etasjer. Det markerer starten på Langgate og får byens «feteste» toppleilighet. Her tar du heisen rett opp i stuen og har både 360 graders utsikt og takterrasse som går rundt hele leiligheten. Herfra ser du fra Prekestolen til flatjæren og jærstrendene. I hele prosjektet er det leiligheter av ulike størrelser og karakter. Her kan du flytte inn alene eller med familien din. Her kan du bo uansett behov. Og med næring på gateplan, samt i de fem første etasjene i høyhuset får du ikke lange veien til ulike, spennende servicetilbud.

Tårnet strekker seg opp mot skyene. Det er tilpasset hjørnet det står i og myket opp med runde hjørner der det står og «vinker» til ikoniske Flat Iron Building i New York. Her får alle leiligheter utsikt, sol og luft fra to sider. Samtlige har god balkong/hagestue. Det samme gjelder for leilighetene Bygårdene. Her er det balkong mot sydvest og leilighetene varierer fra små effektive til store innholdsrike.