Flytt rett inn i Møllekvartalet
Møllekvartalet byr på nye, innflytningsklare leiligheter samlet rundt en innbydende felles hage. Her bor du midt i Sandnes sentrum – perfekt for deg som elsker bylivet.

Kontakt megler for å komme på visning!
Møllekvartalet består av 139 nye, ferdigstilte leiligheter samlet rundt en felles hage – midt i sentrum av Sandnes. Boligene ligger i skjæringspunktet mellom Jærveien og St. Olavs gate, med gangavstand til både kaféer, butikker, utesteder og restauranter. Det samme gjelder parker og turområder samt buss og tog. Her er det fritt fram for å nyte bylivets gleder i et område som er under stor utvikling.
Bli en del av Sandnes sentrum
De lekre selveierleilighetene i Mølletårnet er fra femte etasje og oppover, i et imponerende bygg med hele 16 etasjer. Her får du garantert fantastisk utsikt uansett hvilken etasje du velger. Mange av leilighetene i Mølletårnet har innglasset balkong hvor du kan sitte «ute» året rundt. Leilighetene er innflytningsklare.
Møllegård 2 er en moderne bygård med leiligheter fordelt på 6 etasjer, og alle leilighetene er hevet fra bakkenivå. Bygget består av attraktive leiligheter med gode balkonger og store vinduer. Møllegård 2 er et borettslag, som gir mulighet for ulike finansieringsløsninger. Leilighetene er innflytningsklare.
Møllegård 2
Mølletårnet
Møllegård 1 er utsolgt.
Leilighetene i Møllegård 1 er lyse og gjennomgående, med store vindusflater og romslige balkonger. Fra leiligheten har du utsikt både ut mot Jærveien og inn mot den frodige Møllehagen.
Møllegård 1
Leilighetene i Møllekvartalet
12 ledige boliger
55 - 119 kvm
1 - 3 soverom
14 ledige boliger
110 - 184 kvm
2 - 3 soverom
Priser fra 6 690 000,-
Utsolgt
Priser fra 3 790 000,-

Fellesarealer

Deling og sosialt fellesskap preger grunnidéen til Møllekvartalet. Her er det en rekke tilbud som alle beboerne i prosjektet deler på.

Møllehagen

Hagen blir et grønt uterom. Vi har lagt stor vekt på de gode møteplassene for naboer, og vi har brukt arkitekturen for å skape en god ramme rundt denne deilige oasen. Det kommer benker, pergola og lekeplasser. For noen av beboerne blir dette som en del av deres private hage eller terrasse.

Møllehagen tilbyr ulike soner for å oppholde seg utendørs. Dessuten blir det et offentlig «gulv» på gateplan med plass til kaféer, dagligvarebutikker og andre servicetilbud.

Takterrassen

I femte etasje i Mølletårnet er det også en stor, felles takterrasse for alle beboere i Møllekvartalet. Her er det fantastisk utsikt og fine solforhold. Dette er stedet for 17. mai-frokoster, sommermiddager og flotte solnedganger. Plantekasser og grønne soner skaper en lun og god stemning.

Ekstrastuen

Møllekvartalet har alt. Og litt til. Alle beboere har tilgang til Ekstrastuen – et møte- og selskapslokale i femte etasje i Mølletårnet. Tenk hvor bra det kan bli å invitere foreningen hit, kanskje arrangere vinsmaking eller et middagsselskap? Eller så går det an å ganske enkelt bruke Ekstrastuen til å treffe naboer for en hyggelig prat.

Gjesterommet

Gjesterommet er ideelt når du får overnattingsbesøk langveisfra. Rommet ligger i femte etasje i Mølletårnet i forbindelse med Ekstrastuen og takterrassen. Gjesterommet er et romslig soverom som har eget bad med dusj. Det er bare å booke og gjestene dine har sin egen lille suite når de kommer på besøk.

Gode grunner til å bo i Møllekvartalet
Det sier seg kanskje selv, men i en helt ny bolig er alt nytt og i perfekt stand. Du kan flytte rett inn uten å løfte en malerull. Med en leilighet i Møllekvartalet kan du si farvel til både snømåking og gressklipping.
Nybygg kommer med høy teknisk standard på alt av materialer og byggemetoder. I Møllekvartalet skjer oppvarming med fjernvarme fra Lyse. Det er vannbåren gulvvarme i bad og konvektor i stue/kjøkken.
Alle byggene i Møllekvartalet har heis, helt fra parkeringsanlegget i underetasjen. Parkeringsplass kan kjøpes og gjennom Smartly kan elbillader monteres. I kjelleren er det også sykkelparkering.
Lite vedlikehold
Lavere kostnader
En enklere hverdag
Vil du ha mer informasjon om Møllekvartalet, eller vil du komme på visning? Registrer deg her, så vil meglerne ta kontakt så snart som mulig.
Meld din interesse
Vil du komme på visning?
Espen Eide
Joachim Helmich Sollesnes
Kontakt en av våre meglere, så finner vi et tidspunkt som passer.
Denne siden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Kikk her for å lese vår cookie policy.

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og utendørsareal. Det kan inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta endringer. Endringene skal ikke ha innvirkning på satt standard. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.
Utbygger: