fbpx

Møllekvartalet er sentrum

Møllekvartalet er forlengelsen av Langgata. Her har du kafeer, butikker, utsteder og restauranter i gåavstand. Det samme gjelder parker og turområder samt kollektivtransport. Her er det fritt fram for å nyte bylivets gleder.

Kultursentrum

Sandnes kulturhus  er en sentral kulturarena i regionen, og du kommer dit i løpet av et par minutter til fots. Opplev dans, konserter, opera og klassisk, teater og revy. I tillegg er det et rikt kulturliv som utspiller seg på byens andre scener og steder. Ta for deg!

Gastronomisk sentrum

Fra Norges beste hamburger hos Hekkan Burger til vinner av Bocuse d’Or Charles Tjessem i Villa Skeiane er veien kort. Utvalget av serveringssteder er rikt og i alle prisklasser og smaksretninger. Hva med kaffe i verdensklasse hos Coffeeberry?

Det er også et bredt utvalg av dagligvarebutikker i gangavstand. Kiwi ligger rett ved boligene. Du finner også Coop Mega Brueland, Rema og Coop Extra 5- 1o minutter unna. Ideelt når du skal ta kosen med deg hjem.

 

Tursentrum

Populære Sandvedparken er perfekt for tur og rekreasjon. Den ligger bare 900 m fra Møllekvartalet. Eller 10-12 minutters gange. Her finner du treningsapparater når du vil svette skikkelig. Her er også lekeapparater for de små.

Det er heller ikke lang vei til Stokkalandsvatnet som byr på et variert landskap preget av beitemarker, lyngheier og skogteiger. Noe for enhver smak.

Kollektivsentrum

Bor du i Sandnes sentrum, er det lett å komme seg rundt både med og uten bil. Skeiane togstasjon ligger bare 4 minutter unna om du går. Dessuten er det kort vei til Ruten; kollektivknutepunktet som samler både tog- og bussholdeplasser. Og i «Sykkelbyen» er det selvsagt lett å komme seg rundt på to hjul.

Nytelsessentrum

Vi er ikke helt ferdig med Sandvedparken. For her ligger også Parkkaféen – den koselige rasteplassen når du er ute og går. En kaffe. En kanelbolle. Påsmurt. Og en hyggelig prat med betjeningen. Et lyspunkt uansett årstid og vær.

Meld din interesse

    Ved å sende inn skjemaet melder du deg som interessent av boligene i Møllekvartalet, og samtykker til at din kontaktinformasjon blir overført til våre meglere i EIE Stavanger. Meglerne tar kontakt så snart som mulig.