fbpx

Meld deg inn i Bate og få forkjøpsrett i Møllegård 2 borettslag

Velg en leilighet i borettslaget Møllegård 2 midt i Sandnes sentrum. Da slipper du å tenke på alt som skaper bekymringer i hverdagen – vedlikehold, hagearbeid, finansiering eller hva det måtte være.

Svært god finansieringsløsning

I Møllegård 2 borettslag tilbyr vi 20 års avdragsfrihet på fellesgjelden og 30 års nedbetalingstid! Dermed har du økonomisk frihet til å leve livet!

Trivsel i sentrum

Møllegård 2 består av lyse og innbydende leiligheter med romslige balkonger. Boligene ligger i et veletablert boområde midt i Sandnes sentrum.

Boligene i Møllegård 2 kommer for salg første kvartal og vil bestå av 28 leiligheter fra 27 til 119 BRA. Adressen blir St. Olavsgate 4 og 6.

Tre gode grunner til å bli medlem i Bate

For det første får du forkjøpsrett på leiligheter i Møllegård 2 – pluss boliger i hele Norge. Du stiller rett og slett først i køen.

For det andre får du bonus og gode rabatter på en mengde varer og tjenester i mange forskjellige butikker.

Og sist, men ikke minst, medlemskapet er gratis fram til du fyller 20 år. Glem ikke at du kan gi medlemskap i gave til andre.

Bate boligbyggelag – trygghet siden 1946

Hver femte bolig i Stavanger-regionen er bygget av Bate. Vår lange erfaring og solide kompetanse gir deg tryggheten du trenger når du skal finne fram på boligmarkedet.