fbpx

Premium

I 12. til 16. etasje i høyhuset ligger det til sammen 9 utsiktsleiligheter. Disse er ekstra attraktive, både i forhold til beliggenhet, solforhold, utforming og innhold, og går under betegnelsen Premium, rett og slett fordi de er førsteklasses.

MaGu interiørarktitekter

I Premium får du 10 timer med interiørveiledning inkludert i prisen.

Kjøper du leilighet med Premium leveranse får du 10 timer med interiørarkitekt fra MAGU inkludert. Vi ønsker at du skal ha den beste opplevelsen når du planlegger din bolig. Derfor synes vi det er viktig at du får med deg en proff på innredning og valg av materialer og farger. Du har kanskje møbler du ønsker å ta med deg i ditt nye hjem? Du har allerede favorittfarger du ønsker å bruke? Sammen med Oda i MAGU får du leiligheten akkurat slik du ønsker det. Akkurat slik du har drømt om. Helt perfekt.

Et godt førsteinntrykk gir oss en positiv opplevelse. Vi ønsker å skape en innbydende, rolig og komfortabelt hjem som beroliger og inspirerer.

Hjemmet skal oppleves som innovativt med moderne bekvemmeligheter. Miljøet får oss til å ha lyst å være hjemme. De funksjonelle løsningene bidrar med trygghet og balanse i hverdagen. Premium har tyngde og kvalitet. Dette gjenspeiles i valg av bestandige materialer og tidløse farger. Et hjem, en kvalitet og mye kjærlighet. Vi har valgt to ulike konsept som vi lar oss inspirere av.

FRISK BRIS

Inspirert av den nordiske vinteren, en lys fargepalett med innslag av blått som skaper ro og en sval atmosfære. Paletten er tidløs med evig design.

KRYDRET MAGI

Inspirert av naturens mykhet og mystiske farger. Fargepaletten skaper en lun stemning og et særpreg til boligen med en liten dose maskulinitet. I det man kommer inn skal man kjenne på varmen, lunheten og en mottagelse som man ikke kan legge bak seg.

Kontakt megler Velg din bolig

Kielland leverer premium

Hos Kielland får du danske og italienske kvalitetskjøkken, i tillegg til garderobeløsninger, eksklusive designmøbler og belysning.

Leveransen i premiumkonseptet er kjøkken fra danske boform og baderomsinnredning fra italienske Antonio Lupi. I hvilken utførelse og farge velger du selvfølgelig selv, og hjelp til å velge får du med på kjøpet. Det er Line-modellen som leveres til leilighetene i høyhuset. Den er tidløs, moderne og står seg like godt nå, som da den ble lansert i 1979. Her får du mulighet til å velge mellom flere ulike utførelser. I tillegg er det mulig å levere kjøkkenet i akkurat den NCS fargen du ønsker, eller i finér i lakkert eller beiset utførelse i tre glansgrader. Og for å virkelig understreke kvaliteten i leveransen kommer det marmor på både benkeplate og «backsplash» direkte fra Kiellands eget brudd i Italia.

For å kunne levere noe av det ypperste som finnes på markedet har Oddveig, Espen og Per Inge hos Kielland satt seg godt inn i prosjektet. De var også tidlig inne og fikk laget en funksjonell og elegant løsning. Alt av hvitevarer er inkludert i kjøkkenleveransen. De blir levert av annerkjente Gaggenau. Platetoppen leveres også med integrert ventilator.

På badet er det innredning fra Antonio Lupi. Disse produktene er av høy kvalitet og har et spennende og tidløst design. Også på badet er det mulig å gjøre tilvalg om du er tidlig inne i prosessen.

Kielland er stolte over produktene som leveres i høyhuset. Her legger de æren i fornøyde kunder og ser frem til å ta deg i mot for kundebehandling. Hos en av de hyggelige menneskene her så får du en grundig gjennomgang av produktene som leveres. I tillegg gir de deg tips og råd om du ønsker tilvalg eller å endre på noe. De er svært opptatt av å gi deg akkurat det du ønsker og at du får det slik du vil.

Summen av det du får i vårt Premium konsept er av en helt annen standard enn det som normalt leveres til boligprosjekt. Her er det ikke spart på noe og kvalitetsfølelsen er fremtredende.

Når du først er på kundebehandling hos Kielland så er det lurt å ta en grundig kikk i butikken. Her finnes mange designmøbler og ikke minst meget spennende løsninger på belysning.

Hos Kielland gleder de seg til å treffe deg.

Kontakt megler Velg din bolig

Uendelige valg fra Boen parkett

I Møllekvartalet har du nær sagt «uendelige» valgmuligheter når det kommer til parkett. Kjøper du en premium leilighet så skal du være sikker på at du får det gulvet du ønsker. BOEN tilbyr et bredt utvalg produktformater fra 3-stav, plank, Chaletino-plank til mønstrede gulv. De har et bredt utvalg av typer, karakterer og beisede farger å velge mellom. Dette gjør at du kan finne stilen som passer ditt hjem. Valg av gulv gjør du selv, eller sammen med interiørarkitekten. Under er et utvalg av BOEN sine mest eksklusive parketter med 30 cm bredde på plank, fra 200 år gammel eik.

Kontakt megler Velg din bolig

Din leilighet er smart

Alle leiligheter i Premium-kategorien får et funksjonelt smarthussystem. Dette ivaretar styring av belysning og varme. Med få tastetrykk tilpasser du enkelt temperatur og belysning, for maksimal komfort.

Hjemmet er en plass man skal slappe av og føle seg trygg. Med et smarthus vil du få full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden.

Kontakt megler Velg din bolig

Finn din bolig

Se alle boliger →