fbpx

Leiligheter høyhus

Eksklusive leiligheter i et veletablert boområde. Velkommen til Sandnes kanskje mest spennende boligprosjekt.

Med sitt slanke og slående utseende er høyhuset i Møllekvartalet et nytt, spennende landemerke i Sandnesbyen. Bygget markerer også starten på selve kvartalet, som totalt vil få 139 leiligheter og næring. Her blir det gode uteplasser, atriumsløsning med grønne lunger og mange muligheter.

De eksklusive leilighetene i høyhuset er fra 53 m² til 184 m². Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg.

Se ledige leiligheter her.

I høyhuset blir det næring fra første til fjerde etasje. I tillegg blir det næring på bakkeplan tilpasset butikker, caféer og restauranter. Du får med andre ord en kort heistur ned til det prosjektet tilbyr av ulike kvaliteter. Ettersom leilighetene starter i 5.etasje i høyhuset er det utsikt uansett hvilken etasje du velger. Jo høyere opp, jo mer imponerende blir den. Høyhuset er Sandnes kanskje aller mest spektakulære boligprosjekt.

Møllekvartalet har alt. Og litt til. Flytter du inn her får du tilgang til et møte- og selskapslokale i femte etasje. Lokalet er også en sosial møteplass for beboere der det kan arrangeres kvelder med vinsmaking, sjakkturnering eller der dere møtes for en hyggelig prat. Takhagen vil by på formidabel utsikt og uslåelige solforhold. For å skape lunhet og hygge skal takhagen etableres med plantekasser, grønne soner og tredekke i royal impregnert terrassebord. Vil du treffe andre og ikke sitte i din egen hagestue kan du gå hit for å treffe andre beboere. Takhagen tilhører alle leilighetene, og vil egne seg utmerket til 17.mai frokoster, sommermiddager ute med venner eller bare en rolig stund hvor den flotte solnedgangen kan nytes.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.