fbpx

Leiligheter bygård

I Bygården er det noe for alle. Beliggenhet i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes

I Møllekvartalet er det rom for alle. Leilighetene i Jærveien 3 + 5 er fra 35 m² til 87 m². I praksis betyr det at du kan finne deg noe smått, stort, eller midt imellom. Uansett hvor stort du ønsker å bo, er det enkelt å finne en lys, åpen leilighet som ligger midt i byen. Flere av leilighetene er gjennomgående og har balkong. Toppleilighetene har balkonger i begge ender. Felles for alle er den nære kontakten med bygården og hagen. Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg. Du er en heistur unna butikkene på gateplan og alt det byen har å tilby ligger for dine føtter.

Bygård 1 får et spennende uttrykk. Her er det romslige balkonger og store vindusflater. Dette gir deg en lys og innbydende leilighet.

Hagen i Møllekvartalet vil bli et nytt naturlig samlingspunkt for mange hyggelige aktiviteter. Her skal det være behagelig å oppholde seg, og ikke minst planlegges det at hagerommet skal være en frodig utsikt fra leilighetene oppover i etasjene. Det skal opparbeides flere små lekeplasser og felles sitteplasser i gårdsrommet. Her blir det luftig, grønt, frodig og innbydende. En hage som binder høyhuset sammen med de koselige bygårdene i tegl. En oase midt i byen. Hagen din.