fbpx

Mølletårnet

Med sine 16 etasjer og sitt slående utseende blir Mølletårnet det nye landemerket i Sandnes. Snart kan du komme inn og se!

Mølletårnet – førsteklasses i høyden

De eksklusive leilighetene er fra 62 m² til 184 m² og har ett eller to soverom. Byggingen er godt i gang og innflytting blir første kvartal 2022. Gled deg!

Leilighetene er fra femte etasje og oppover. Dermed er du garantert fantastisk utsikt uansett hvilken etasje du velger. Jo høyere opp, desto mer imponerende blir den. Mange av leilighetene har vinterhage – en ferdig innglasset balkong hvor du kan sitte «ute» året rundt.

Toppleilighet i 16.

Her finner du byens tøffeste toppleilighet! Ta heisen rett opp og ta inn 360 grader med utsikt. Dessuten får du takterrasse rundt hele leiligheten. Her ser du alt fra Preikestolen til jærstrendene.

Se ledige leiligheter her.

En heistur unna alt

I Mølletårnet blir det næringslokaler fra første til og med fjerde etasje – butikker, kafeer og restauranter på bakkeplan. Kontorer i etasjene over. Med andre ord: alt du trenger, er en heistur unna.

Felles møte- og selskapslokale

Det er superpraktisk når du skal ha selskap for mange. Lokalet ligger i femte etasje og kan bli en kjærkommen møteplass for beboerne.

Felles takhage med uslåelige solforhold

I femte etasje ligger også takhagen. Plantekasser, grønne soner og royal impregnert terrassebord skaper en lun og god stemning. Takhagen kan brukes av alle beboerne og egner seg utmerket til ulike typer felles arrangement.

 

Om boligene

Størrelser: Fra 62 kvm til 184 kvm

Antall soverom: 2

Pris: fra 3 490 00,-

Møllekvartalet – kvalitetskvartalet

Alle leilighetene i Møllekvartalet har svært god kvalitet. Stikkord er hygge, komfort og vedlikeholdsvennlige materialer.

Kjøkkeninnredning fra Norema

Modellen heter Parallell hvit. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Innredningen er tilrettelagt for integrerte hvitevarer slik at kjøkkenet får et helhetlig og harmonisk uttrykk. Kjøkkenvifte i stål fra Siemens understreker det moderne preget.

Bad med keramiske fliser på gulv og vegger

Fliser sammen med vegghengt toalett og baderomsinnredning fra Norema gir badet et elegant preg. Det er lettstelt og lett å holde rent. Det er keramiske gulvfliser i alle våtrom.

1-stavs eikeparkett fra Boen

Eikeparkett luner rommet og er enkel å holde ren. Der er dessuten lett å kombinere med ulike farger på vegger og innredningsdetaljer.

To boder

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, er det sportsbod i underetasjen. Her finnes det også innvendig sykkelparkering.

Personlige oppgraderinger

I løpet av tilvalgsprosessen gjøre endringer/oppgraderinger mot tillegg i pris. Dette kan gjelde: parkett, kjøkken- og baderomsinnredning, blandebatteri for kjøkken, veggfarger, garderobe, elektro og ekstra elektriske punkter, hvitevarer, smarthus eller ladepunkt for el-bil.