fbpx

Møllegård 1

Spennende selveierleiligheter fra 60 til 87 kvm. Kun 5 igjen! Byggingen er godt i gang. Innflytting blir første kvartal 2022.

Møllegård 1 – klassisk bygård i ny drakt

Dette er spennende leiligheter fra 60 til 87 kvm. Men du må skynde deg for det er kun få leiligheter igjen i dette delprosjektet! Byggingen er godt i gang, og innflytting blir første kvartal 2022.

Møllegård 1 har et spennende uttrykk. Her er det romslige balkonger og store vindusflater. Dette gir deg en lys og innbydende leilighet. Flere av boligene er gjennomgående og har balkong både på forsiden og siden som vender inn mot Mølleparken. Felles for alle er den nære kontakten med bygården og hagen.

Du bor midt i sentrum

Leilighetene ligger i et veletablert boområde midt i Sandnes sentrum. De romslige tomtene i strøket gir hele Møllekvartalet et parkmessig preg. Du er bare en heistur unna butikkene på gateplan og alt det byen har å tilby ligger for dine føtter.

Materialer og detaljering

Møllegård 1 kles med flott murstein. Taket dekkes med zink. Det gir et svært holdbart tak som trenger minimalt med vedlikehold. Legg også merke til de flotte overgangene der de store vindusfeltene møter det skrå taket.

Flotte fellesrom

Beboerne i Møllegård 1 har tilgang til felles gjestehybel og takterrassom ligger plassert i Mølletårnet. Les mer om de her.

Om boligene

Størrelser: Selveierleiligheter fra 60 kvm til 87 kvm

Antall soverom: 1-2

Pris: fra 3 600 000,-

Møllekvartalet – kvalitetskvartalet

Alle leilighetene i Møllekvartalet har svært god kvalitet. Stikkord er hygge, komfort og vedlikeholdsvennlige materialer.

Kjøkkeninnredning fra Norema

Modellen heter Parallell hvit. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Innredningen er tilrettelagt for integrerte hvitevarer slik at kjøkkenet får et helhetlig og harmonisk uttrykk. Kjøkkenvifte i stål fra Siemens understreker det moderne preget.

Bad med keramiske fliser på gulv og vegger

Fliser sammen med vegghengt toalett og baderomsinnredning fra Norema gir badet et elegant preg. Det er lettstelt og lett å holde rent. Det er keramiske gulvfliser i alle våtrom.

1-stavs eikeparkett fra Boen

Eikeparkett luner rommet og er enkel å holde ren. Der er dessuten lett å kombinere med ulike farger på vegger og innredningsdetaljer.

To boder

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, er det sportsbod i underetasjen. Her finnes det også innvendig sykkelparkering.

Personlige oppgraderinger

I løpet av tilvalgsprosessen gjøre endringer/oppgraderinger mot tillegg i pris. Dette kan gjelde: parkett, kjøkken- og baderomsinnredning, blandebatteri for kjøkken, veggfarger, garderobe, elektro og ekstra elektriske punkter, hvitevarer, smarthus eller ladepunkt for el-bil.