Møllegård 1 – Møllekvartalet

Møllegård 1

Spennende selveierleiligheter fra 35 til 87 kvm. Kun 5 igjen! Byggingen er godt i gang. Innflytting blir første kvartal 2022.

Møllegården for alle

I Møllekvartalet er det rom for alle. Leilighetene i Jærveien 3 og 5 er fra 35 til 87 kvm. I praksis betyr det at du kan finne deg noe smått, stort eller midt imellom.

Møllegård 1 får et spennende uttrykk. Her er det romslige balkonger og store vindusflater. Dette gir deg en lys og innbydende leilighet. Flere av boligene er gjennomgående og har balkong både på forsiden og siden som vender inn mot Mølleparken.

Toppleilighetene har balkonger i begge ender. Felles for alle er den nære kontakten med bygården og hagen. Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg. Du er en heistur unna butikkene på gateplan og alt det byen har å tilby ligger for dine føtter.

Hagen i Møllekvartalet vil bli et nytt naturlig samlingspunkt for mange hyggelige aktiviteter. Her skal det være behagelig å oppholde seg, og ikke minst planlegges det at hagerommet skal være en frodig utsikt fra leilighetene oppover i etasjene. Det skal opparbeides flere små lekeplasser og felles sitteplasser i gårdsrommet. Her blir det luftig, grønt, frodig og innbydende. En hage som binder høyhuset sammen med de koselige bygårdene i tegl. En oase midt i byen. Hagen din.

 

Om boligene

Størrelser: Selveierleiligheter fra 60 kvm til 87 kvm

Antall soverom: 1-2

Pris: fra 3 550 000,-

Møllekvartalet – kvalitetskvartalet

Alle leilighetene i Møllekvartalet har svært god kvalitet. Stikkord er hygge, komfort og vedlikeholdsvennlige materialer.

Kjøkkeninnredning fra Norema

Modellen heter Parallell hvit. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Innredningen er tilrettelagt for integrerte hvitevarer slik at kjøkkenet får et helhetlig og harmonisk uttrykk. Kjøkkenvifte i stål fra Siemens understreker det moderne preget.

Bad med keramiske fliser på gulv og vegger

Fliser sammen med vegghengt toalett og baderomsinnredning fra Norema gir badet et elegant preg. Det er lettstelt og lett å holde rent. Det er keramiske gulvfliser i alle våtrom.

1-stavs eikeparkett fra Boen

Eikeparkett luner rommet og er enkel å holde ren. Der er dessuten lett å kombinere med ulike farger på vegger og innredningsdetaljer.

To boder

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, er det sportsbod i underetasjen. Her finnes det også innvendig sykkelparkering.

Personlige oppgraderinger

I løpet av tilvalgsprosessen gjøre endringer/oppgraderinger mot tillegg i pris. Dette kan gjelde: parkett, kjøkken- og baderomsinnredning, blandebatteri for kjøkken, veggfarger, garderobe, elektro og ekstra elektriske punkter, hvitevarer, smarthus eller ladepunkt for el-bil.