fbpx

Eksklusive leiligheter i høyhuset

Velkommen til Sandnes kanskje mest spennende boligprosjekt. I høyhuset kommer det eksklusive leiligheter i et veletablert boområde.

De eksklusive leilighetene i høyhuset er fra 53 m² til 184 m². Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg.

Med sitt slående utseende er høyhuset i Møllekvartalet et nytt landemerke i Sandnesbyen. Bygget markerer starten på kvartalet, som totalt vil få 139 leiligheter og næring. Her kommer gode uteplasser, atriumsløsning med grønne lunger og mye mer.

Se ledige leiligheter her.

I høyhuset blir det næring fra første til fjerde etasje. I tillegg blir det næring på bakkeplan tilpasset butikker, caféer og restauranter. Du får med andre ord en kort heistur ned til det prosjektet tilbyr av ulike kvaliteter. Ettersom leilighetene starter i 5.etasje i høyhuset er det utsikt uansett hvilken etasje du velger. Jo høyere opp, jo mer imponerende blir den. Høyhuset er Sandnes kanskje aller mest spektakulære boligprosjekt.

Møllekvartalet har alt. Og litt til. Flytter du inn her får du tilgang til et møte- og selskapslokale i femte etasje. Lokalet er også en sosial møteplass for beboere der det kan arrangeres kvelder med vinsmaking, sjakkturnering eller der dere møtes for en hyggelig prat. Takhagen vil by på formidabel utsikt og uslåelige solforhold. For å skape lunhet og hygge skal takhagen etableres med plantekasser, grønne soner og tredekke i royal impregnert terrassebord. Vil du treffe andre og ikke sitte i din egen hagestue kan du gå hit for å treffe andre beboere. Takhagen tilhører alle leilighetene, og vil egne seg utmerket til 17.mai frokoster, sommermiddager ute med venner eller bare en rolig stund hvor den flotte solnedgangen kan nytes.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Leiligheter bygård

I Bygården er det noe for alle. Beliggenhet i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes

I Møllekvartalet er det rom for alle. Leilighetene i Jærveien 3 + 5 er fra 35 m² til 87 m². I praksis betyr det at du kan finne deg noe smått, stort, eller midt imellom. Uansett hvor stort du ønsker å bo, er det enkelt å finne en lys, åpen leilighet som ligger midt i byen. Flere av leilighetene er gjennomgående og har balkong. Toppleilighetene har balkonger i begge ender. Felles for alle er den nære kontakten med bygården og hagen. Leilighetene ligger i et veletablert boområde, bare få minutter fra bykjernen i Sandnes. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg. Du er en heistur unna butikkene på gateplan og alt det byen har å tilby ligger for dine føtter.

Bygård 1 får et spennende uttrykk. Her er det romslige balkonger og store vindusflater. Dette gir deg en lys og innbydende leilighet.

Hagen i Møllekvartalet vil bli et nytt naturlig samlingspunkt for mange hyggelige aktiviteter. Her skal det være behagelig å oppholde seg, og ikke minst planlegges det at hagerommet skal være en frodig utsikt fra leilighetene oppover i etasjene. Det skal opparbeides flere små lekeplasser og felles sitteplasser i gårdsrommet. Her blir det luftig, grønt, frodig og innbydende. En hage som binder høyhuset sammen med de koselige bygårdene i tegl. En oase midt i byen. Hagen din.

Leveranse

Alle leilighetene i bygården og høyhuset er av svært god kvalitet. Stikkord for disse leilighetene er hygge, komfort og vedlikeholdsvennlige materialer. Store, åpne flater og rene, moderne linjer sørger for gjennomført stil som lett kan tilpasses din personlige smak.

Kjøkkeninnredningen er fra Norema og heter Parallell hvit. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Dermed kan du gå for den modellen som harmonerer best sammen med din egen stil. Innredningen er dessuten tilrettelagt for integrerte hvitevarer, noe som gir et ryddig, helhetlig utseende og i tillegg forenkler renholdet. Kjøkkenvifte fra Siemens i stål understreker det tidsriktige preget.

På badet er det keramiske fliser på både gulv og vegger. Kombinert med vegghengt toalett og lettstelt baderomsinnredning fra Norema får badet et elegant preg, samtidig som det er lett å holde rent. Det blir kort og godt både hygienisk og praktisk. De keramiske flisene går dessuten igjen på gulvet i alle våtrom.

Resten av gulvene får 1-stavs eikeparkett fra Boen. Eikeparketten luner rommet og er enkel å holde ren. Dessuten er den lett å kombinere med ulike fargeinnslag, både i form av farger på vegg og i innredningsdetaljene.

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, følger det med en sportsbod i underetasjen. Her finnes det også innvendig sykkelparkering.

I tilvalgsprosessen er det mulighet for ytterligere oppgradering, mot et pristillegg, av parkett, kjøkken- og baderomsinnredning, blandebatteri for kjøkken, malingsfarge, garderobe, elektro og ekstra elektriskepunkter for flere TV-apparater eller hvitevarer, smarthus, samt ladepunkt for el-bil. Fullstendig liste over muligheter og priser finner du på en egen nettside.