fbpx

Mølletårnet | Møllegården

Leveranse

Alle leilighetene i bygården og høyhuset er av svært god kvalitet. Stikkord for disse leilighetene er hygge, komfort og vedlikeholdsvennlige materialer. Store, åpne flater og rene, moderne linjer sørger for gjennomført stil som lett kan tilpasses din personlige smak.

Kjøkkeninnredningen er fra Norema og heter Parallell hvit. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Dermed kan du gå for den modellen som harmonerer best sammen med din egen stil. Innredningen er dessuten tilrettelagt for integrerte hvitevarer, noe som gir et ryddig, helhetlig utseende og i tillegg forenkler renholdet. Kjøkkenvifte fra Siemens i stål understreker det tidsriktige preget.

På badet er det keramiske fliser på både gulv og vegger. Kombinert med vegghengt toalett og lettstelt baderomsinnredning fra Norema får badet et elegant preg, samtidig som det er lett å holde rent. Det blir kort og godt både hygienisk og praktisk. De keramiske flisene går dessuten igjen på gulvet i alle våtrom.

Resten av gulvene får 1-stavs eikeparkett fra Boen. Eikeparketten luner rommet og er enkel å holde ren. Dessuten er den lett å kombinere med ulike fargeinnslag, både i form av farger på vegg og i innredningsdetaljene.

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, følger det med en sportsbod i underetasjen. Her finnes det også innvendig sykkelparkering.

I tilvalgsprosessen er det mulighet for ytterligere oppgradering, mot et pristillegg, av parkett, kjøkken- og baderomsinnredning, blandebatteri for kjøkken, malingsfarge, garderobe, elektro og ekstra elektriskepunkter for flere TV-apparater eller hvitevarer, smarthus, samt ladepunkt for el-bil. Fullstendig liste over muligheter og priser finner du på en egen nettside.