fbpx

Møllekvartalet = kvalitetskvartalet

Alle leilighetene i Møllekvartalet har svært god kvalitet. Stikkord er hygge, komfort og vedlikeholdsvennlige materialer. Her er noen eksempler på kvalitetene du kan forvente deg:

Materialer og detaljering

Møllegård 1 og 2 kles med flott murstein. Taket dekkes med zink. Det gir et svært holdbart tak som trenger minimalt med vedlikehold. Legg også merke til de flotte overgangene der de store vindusfeltene møter det skrå taket.

Kjøkkeninnredning fra Norema

Modellen heter Parallell hvit. Du kan også velge mellom to andre varianter, uten tillegg i prisen. Innredningen er tilrettelagt for integrerte hvitevarer slik at kjøkkenet får et helhetlig og harmonisk uttrykk. Kjøkkenvifte i stål fra Siemens understreker det moderne preget.

Bad med keramiske fliser på gulv og vegger

Fliser sammen med vegghengt toalett og baderomsinnredning fra Norema gir badet et elegant preg. Det er lettstelt og lett å holde rent. Det er keramiske gulvfliser i alle våtrom.

1-stavs eikeparkett fra Boen

Eikeparkett luner rommet og er enkel å holde ren. Der er dessuten lett å kombinere med ulike farger på vegger og innredningsdetaljer.

Fjernvarme

Oppvarming i Møllekvartalet skjer med fjernvarme fra Lyse. Det er vannbåren gulvvarme i bad og konvektor i stue/kjøkken.

Heis

Alle byggene i Møllekvartalet har heis – helt fra parkeringsanlegget i underetasjen.

Parkering

Plass i det lukkede parkeringsanlegget i underetasjen kan kjøpes.

Elbillading

Gjennom Smartly er det mulig for den enkelte beboer å få montert elbillader.

To boder

I tillegg til innvendig bod i selve leiligheten, er det sportsbod i underetasjen. Her finnes det også innvendig sykkelparkering.

Personlige tilpasninger

Avhengig av hvor i langt prosjektet er kommet vil det være mulig å gjøre personlige tilpasninger av den enkelte leiligheten. Ta kontakt med megler og få nærmere informasjon om hva som er mulig for leiligheten du er interessert i.