fbpx

Fellesområder

Vi lever i en tid da det er populært med delingsøkonomi. Deling er viktig i Møllekvartalet også. Her er det en rekke tilbud som alle beboerne i prosjektet deler på enten man bor i Mølletårnet eller Møllegård 1 og 2.

Hagen – din egen oase

Hagen blir et naturlig samlingspunkt for hyggelig samvær og aktiviteter. Her blir det behagelig å oppholde seg, og hagerommet blir en frodig utsikt for leilighetene. Det kommer lekeplasser og sitteplasser. Det blir luftig, grønt, frodig og innbydende. Hagen binder Mølletårnet sammen med Møllegårdene. Dette blir en oase midt i byen.

Selskapslokale

Møllekvartalet har alt. Og litt til. Alle beboere har tilgang til et møte- og selskapslokale i femte etasje i Mølletårnet. Lokalet er en sosial møteplass hvor beboerne kan arrangere vinsmaking, sjakkturnering eller ganske enkelt møtes for en hyggelig prat.

Felleslokalet er «tilbygget» på leiligheten din. Det er rommet som gjør det lett å arrangere selskap eller feire et jubileum. Her har du alltid plass nok til gjestene dine!

Takhage med fantastiske solforhold

I femte etasje i Mølletårnet er det også en stor, felles takhage. Den kan brukes av alle beboerne i Møllekvartalet og egner seg utmerket til ulike typer felles arrangement. Plantekasser og grønne soner skaper en lun og god stemning.

Takhagen byr på fantastisk utsikt og uslåelige solforhold. Hit kan du gå for å treffe andre beboere, og den egner seg utmerket til 17. mai-frokoster, sommermiddager ute med venner eller bare en rolig stund hvor den flotte solnedgangen kan nytes.

Gjestehybel

Møllekvartalet har også en gjestehybel som beboerne kan leie når de får tilreisende besøk. Den ligger i femte etasje i Mølletårnet i forbindelse med selskapslokalet og takhagen. Gjestehybelen består av et romslig soverom samt et bad med dusj. Det eneste du må huske, er å booke hybelen når du trenger den.