fbpx

Trening

På vei gjennom Sanvedparken treffer vi på fire spreke damer som trener på plenen ved treningsapparatene. Utfall og burpiees og andre styrkeøvelser utføres med iver og engasjement, og motiverende musikk gir drahjelp til innsatsviljen

Personlig trener Tanja Torsvik forteller at hun har hatt utendørs gruppetrening i Sandvedparken i fire år. Gruppene hun trener har deltakere fra 20 til 70 år, som alle stortrives med å trene i frisk luft og vakre omgivelser.

Kveldstreningen på torsdager har enn så langt flest deltakere, men hun har også startet formiddagstrening på tirsdager, som et tilbud både til bedrifter og privatpersoner.

Tanja tilpasser øvelsene ut fra deltakernes individuelle form, og legger stor vekt på at det skal være variert og moro. Her kan du komme og trene som du er.

På bildene Tanja Torsvik, Svanhild Kverme, Hege Robberstad og Marit Manhenke

– Vi har både topptrente, nybegynnere og folk som må tilpasse treningen etter skader og vondter forteller Tanja, og er stolt at treningsmiljøet har lav terskel og plass til alle.   

De første årene var utetreningen vår- og høst, men nå er deltakerne så ivrige at det ble både vinter- og sommertrening også.

Tanja legger informasjon om treningene ut på facebook, og ønsker nye naboer i Møllekvartalet hjertelig velkommen!