fbpx

Arkiv

To som er helt klare for Mølletårnet

Magna og Egil Ravndal inviterer oss inn i det koselige, hvite trehuset fra 1934. Her har Egil bodd hele livet, mens Magna «bare» har hatt dette som hjem i 45 år. Nå skal minner fra tre generasjoner ryddes, fordi Magna og Egil skal flytte – til Møllekvartalet.– Jeg har prøvd å få henne med på […]

Les mer

Parkkaféen

En av de fine nabolagsattraksjonene våre er Sanvedparken. Parken følger løpet til elva Storånå fra sentrum til Stokkelandsvannet. Her finner du blant annet ærverdige Villa Skeiane, en super lekeplass, treningsapparater, fotball- og volleybalbaner og en liten Japansk hage med dam, broer og nydelig beplantning.

Les mer

Trening

På vei gjennom Sanvedparken treffer vi på fire spreke damer som trener på plenen ved treningsapparatene. Utfall og burpiees og andre styrkeøvelser utføres med iver og engasjement, og motiverende musikk gir drahjelp til innsatsviljen Personlig trener Tanja Torsvik forteller at hun har hatt utendørs gruppetrening i Sandvedparken i fire år. Gruppene hun trener har deltakere […]

Les mer

Et grønt gårdsrom midt i byen

I Møllegården finner du leiligheter i ulike størrelser med romslige balkonger og store vindusflater som gir mye lys. Disse leiligheten er perfekt for en hyggelig stund etter en bytur. I midten ligger et bilfritt, grønt gårdsrom hvor man kan møtes for en prat.

Les mer

Å skape et nytt kvartal i «det nye Sandnes»

Det skjer mye i Sandnes for tiden. Det dukker stadig opp nye boligprosjekter og foregår en større satsning på å skape et levende sentrum. Når arkitektene i LINK Arkitektur i Rogaland ble koblet på prosjektet Møllekvartalet var det viktig å skape et lunt gårdsrom for gode stunder og mangfold.

Les mer

To gode naboer

De sikter alltid høyt i EM, VM og OL. Nå sikter Jakob og Henrik Ingebrigtsen seg også inn på det gode sentrumsliv i hver sin leilighet i Høyhuset i Møllekvartalet i Sandnes.

Les mer